Waarom is B2B SEO belangrijk?

Verover een plek in het hoofd, en hart, van decision makers.

De B2B buyer journey is geëvolueerd. Door een overweldigende hoeveel aan beschikbare informatie ervaren potentiële kopers meer onafhankelijkheid in hun online onderzoek naar oplossingen. De beslissingsnemers hebben elk verschillende buying jobs uit te voeren en zitten in verschillende fases van de alles-behalve lineaire buyer journey.

Een succesvolle B2B SEO strategie zorgt ervoor dat je de fundamentele aspecten van SEO in hyperdrive zet om kwalitatieve content te voor te schotelen die beantwoordt aan de zoekintentie van de lead op elk moment in de journey.

Meer relevant verkeer

Een doordachte SEO-strategie zorgt ervoor dat jouw website en content in lijn zijn met de zoekintenties van jouw doelgroep én daardoor vaker gevonden worden.

Zichtbaarheid en autoriteit

Gevonden én relevant bevonden worden door een beslissingsnemer wanneer deze aan het 'googlen' is, is goed voor brand awareness maar bouwt ook aan autoriteit en vertrouwen.

Return on investment

SEO-geoptimaliseerde content kan jarenlang relevant, organisch verkeer naar jouw website brengen, daar waar paid advertising verkeer ophoudt zonder dagelijks budget.


overzicht

Wat kan je verwachten van onze B2B SEO diensten?

Audit

We verdiepen onszelf in je merk en jouw onderneming. We gaan altijd voor een sterk geïntegreerde samenwerking op de lange termijn.

Keyword research

We hebben de tools, de processen en de kennis om duurzame groei te realiseren en opportuniteiten te herkennen.

On-page SEO

Scherpe, duidelijke doelen stellen en een aanpak onderbouwen op data en onderzoek.

Technical SEO

Scherpe, duidelijke doelen stellen en een aanpak onderbouwen op data en onderzoek.

International SEO

Scherpe, duidelijke doelen stellen en een aanpak onderbouwen op data en onderzoek.

Linkbuilding & outreach

Scherpe, duidelijke doelen stellen en een aanpak onderbouwen op data en onderzoek.

B2B SEO experten

Waarom is Boldfish is jouw ideale B2B SEO partner?

  • Hogere ROI op jouw website met SEO

Bij Boldfish weten we hoe zoekmachines werken en wàt nu net bepalend is voor maximale zichtbaarheid in de zoekresultaten. We kennen ook alle aspecten van een SEO-geoptimaliseerde website en zorgen ervoor dat jouw website een blijvende return oplevert voor bezoekers in elke fase van de funnel (of flywheel).

  • Creatieve aanpak voor meer website traffic

Onze aanpak omvat een full-funnel, content-gedreven SEO-strategie die niet alleen technisch on-point is, maar ook alle creatieve elementen bevat om jouw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. We bezorgen je nieuwe manieren om bezoekers naar jouw website te brengen.

  • Diepgaande kennis van jouw markt

B2B IT, Tech en SaaS-onderneming zijn onze enige focus. Dagelijks volgen we met passie en nieuwsgierigheid de evoluties en trends die leven op de markt. .

  • De juiste tools en processen om voorop te blijven

Elke update aan de zoekalgoritmes wordt door ons op de voet gevolgd. Dit zorgt voor een proactieve SEO-strategie waarbij je geen opportuniteiten misloopt. Als tech-fanaten zetten we zelf ook steeds in op de meest efficiënte en geavanceerde tooling, die mee voor jouw 'competitive edge' zorgen.